Direct naar
info@amome.nl
tel: 024 351 06 99

Voeding

Allergiemeting
Door het eten van voedingsmiddelen waar het lichaam niet mee overweg kan kost het lichaam veel energie om deze voedingsmiddelen te verwerken. Door deze voedingsmiddelen voor een bepaalde tijd uit het eten te laten komen er geen ‘tijdelijke gifstoffen’ in het lichaam en houdt het lichaam energie over die beter ingezet kan worden.

Diëten
Een tijdelijk uitgemeten dieet brengt het stofwisselingsproces weer in balans.

Sensicure voedingsplan
Het SensiCure voedingsplan behelst een behandeling, een dieetschema en een vast aantal voedingsmiddelen. Het is meer dan een tijdelijke verandering in je eet en drink patroon. Het is bewust kiezen voor een andere levenswijze. Het voedingsplan betekend dat je positief gaat werken aan de opbouw van je lichaam. Hierdoor stel je het lichaam in staat om te werken aan de ziekten die je ervaart, of welke je wilt voorkomen. Daarnaast zal je gewicht verliezen of juist erbij krijgen, dit naar gelang wat ‘gezond’ voor jou is. Totale balans in jezelf en in je systeem. Een lichaam wat goed wordt verzorgd en wat je goed voedt, is de beste waarborg voor je gezondheid.
Alle voedingswaren die je mag eten in dit voedingsplan hebben een reden waarom ze zijn opgenomen. De redenen worden niet genoemd, omdat er dan een boek geschreven moet worden. Eet en voel zelf wat het met je doet. Het is geen ‘weten – plan’, maar een ‘eten – plan’.
Actief werken aan een goede basis voor je gezondheid kost in werkelijkheid vrijwel niets. Je moet je leefstijl aan passen en gezonder eten. Voeding waarin een aantal producten heel belangrijk zijn voor opbouw van je gestel. Een aantal voedingsproducten vervallen, dit zijn doorgaans de grootste kostenposten in je huidige voedingspatroon, daar zit de winst. Een gezonde leefstijl geeft heel veel energie.
Alvorens te starten met het plan is het noodzakelijk dat je een Sensi-behandeling hebt ondergaan bij een Sensi-therapeut en dat je de benodigde middelen die bij het voedingsplan horen, bij deze Sensi-therapeut besteld.

Orthomoleculair
Soms is het noodzakelijk om een dieet aan te vullen met vitamines en/of mineralen (orthomoleculaire middelen) om een tekort te voorkomen of te herstellen. Een tekort van een bepaalde stof (bijvoorbeeld een vitamine) kan ernstige klachten veroorzaken. Door dit tekort op te heffen zullen klachten verdwijnen en/of verminderen. Het tekort kan ontstaan zijn door o.a. foute voeding, stress, overbelasting etc. Tevens kunnen er middelen voorgeschreven worden voor ontgifting. Alle middelen zijn standaard verkrijgbaar bij het reformhuis, van alle middelen is ook een energetische variant. Welke vorm het meest geschikt is meet ik altijd uit, dit verschilt per persoon.