Direct naar
info@amome.nl
tel: 024 351 06 99

AmoMe

Langzaamaan kwam ik er achter dat ik ‘iets met energie had’. Ik bleek hoog gevoelig te zijn en op een positieve manier met energetische energie te kunnen werken. Dit was voor mij in eerste instantie wennen, maar ik zag steeds meer het mooie van dit talent. Ik begon op zoek te gaan naar manieren om dit talent te gebruiken voor de mensen in mijn omgeving. Reikie, kinesiologie en quantum-touch waren niet mijn methodes van werken en ik bleef zoekende.
Door een vriendin kwam ik op een open dag van Sensicure. Ik kwam thuis. Dit is de manier waarop ik mijn hoog gevoeligheid en talent wil gebruiken. Eerst heb ik Sensi-therapie toegepast in vrienden- en kennissenkring. Om meer mensen te bereiken heb ik mijn praktijk AmoMe opgezet en mijn therapieruimte gemaakt. Hier behandel ik nu mensen met veel plezier en mooie resultaten. Indien het voor de mensen nodig is kom ik naar hun eigen huis.

Ik ben mijn beroepsleven begonnen als verpleegkundige-A. Door de continue wisselende diensten ben ik hiermee gestopt en administraties gaan verzorgen, van receptioniste tot aan boekhoudster. Het helpen van mensen bleef mij trekken. Het één op één contact en het ondersteunen van mensen om verder te komen spreken mij enorm aan en dit biedt Sensi-therapie. Ik ben blij dat ik dit binnen AmoMe kan doen.

Het mooie van Sensi-therapie vind ik dat aan het lichaam zelf, de energie van de persoon zelf, gevraagd wordt wat het nodig heeft. Niet meer ‘hoe staan de ogen, ‘wat zijn de klachten’, ‘bij die had die therapie goed geholpen, ook iets voor jou’, maar wat de persoon zelf aangeeft wat het nodig heeft.

U bent van harte welkom om met mij en Sensi-therapie kennis te komen maken.

Irma Knuist